Wat doen wij

We voorzien uw (nieuwbouw)woning graag van een mooi rieten dak. Verder kunt u bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt en reparaties. Voor het ombouwen van een pannen dak naar rieten dak kunnen wij het complete traject regelen. Voor alle werkzaamheden aan uw kap verzorgen we ook graag het timmer- en isolatiewerk. U profiteert van onze ervaring en kennis die in 5 generaties rietdekkers is opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met de beste materialen voor optimaal ambachtelijk werk. Door gebruik te maken van moderne hulpmiddelen zijn wij in staat het werk op een professionele en efficiënte manier uit te voeren.

Uw rieten dak op ambachtelijke wijze gemaakt met onze vakmanschap.

Rietdekkersbedrijf Molenaar te Geffen, Noord Brabant: offerte en informatie, rieten dak woonhuis in DuitslandRietdekkersbedrijf Molenaar te Geffen, Noord Brabant: offerte en informatie, rieten dak met aluminium nok woonhuis VlijmenRietdekkersbedrijf Molenaar te Geffen, Noord Brabant: offerte en informatie, rieten dak woonhuis Nuland

Kosten & offerte

De kosten voor een rieten kap voor uw woning zijn afhankelijk van allerlei aspecten. Onder andere de grootte van de kap, de materiaalkeuze en eventuele plaatsing van een dakkapel of dakraam hebben invloed op de prijs. Na het maken van de rieten kap, kunnen we deze ook voor u onderhouden zodat u hiervan heel lang kunt genieten. Na een persoonlijk gesprek, waarin we uw specifieke wensen doornemen, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Subsidie

In specifieke gevallen komt u in aanmerking voor een subsidie op het vernieuwen, renoveren of isoleren van uw rieten dak. De wet- en regelgeving wijzigt op dit punt echter frequent. Het is dus belangrijk om hierover de actuele informatie te raadplegen. Er zijn situaties waarbij een eventuele subsidieaanvraag samenvalt met bepaalde vergunningsaanvragen. Benieuwd of u ook in aanmerking komt voor subsidie?