Nieuwbouw, renovatie & reparatie, timmerwerken, onderhoud, mos- en algenbestrijding</>

Nieuwbouw

Nieuwbouw, renovatie & reparatie, timmerwerken, onderhoud, mos- en algenbestrijding

Wilt u voor uw nieuwbouwwoning een mooie rieten dak? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zo werken we samen aan de prachtige kap van uw droomhuis.

Samen werken we aan de rieten kap van uw dromen.

Renovatie & reparatie

Heeft uw woning een rieten dak waaraan reparaties nodig zijn? Mogelijk dat het riet op diverse plaatsen vervangen moet worden of is het gehele dak aan een renovatie toe. In beide gevallen zijn we u graag van dienst. Ook voor het ombouwen van een pannen dak naar rieten dak kunnen wij het complete traject verzorgen (inclusief timmer- en isolatiewerk). We adviseren u graag over de beste oplossingen en komen met u tot een goed plan voor een reparatie of renovatie. Zo brengen we uw rieten dak weer in topconditie.

Timmerwerken

De timmerwerkzaamheden aan de kap nemen we graag voor onze rekening. We kunnen het timmerwerk verzorgen bij een renovatie of reparatie van uw kap, de panlatten en boeidelen vervangen en bijvoorbeeld dakkapellen en dakramen plaatsen. Bij het doorspreken van uw bouwwensen adviseren we u graag over de mogelijkheden in de diverse soorten dakkapellen en dakramen. Er zijn mogelijkheden genoeg en deze bespreken we graag met u.

Ook het timmerwerk voor uw dak is onze expertise.

Onderhoud

Uw rieten dak wilt u in een goede conditie houden. Een nieuw rieten dak ligt er mooi strak bij, maar naar verloop van de jaren ontstaat er mos en algengroei op het riet. Mos en algen sluiten het riet af van lucht en licht. Bij regen blijft het rieten dak dan langer nat en zal het sneller slijten. Daarom is het onderhoud van uw dak erg belangrijk. Tijdens het onderhoud verwijderen wij mos en algen, waardoor de afwatering verbetert en het dak sneller droogt. We spreken graag met u de mogelijkheden en kosten door op het gebied van onderhoud.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw rieten dak.

Mos- en algenbestrijding

Mos- en algenbestrijding rieten dak, door Rietdekkersbedrijf Molenaar te GeffenIeder rieten dak wordt na verloop van tijd groen. Deze groene laag bestaat uit mos en algen. De groene laag op het riet sluit het dak af van lucht en licht waardoor het sneller slijt, doordat het dak langer nat blijft.

Wanneer u preventief het rieten dak laat behandelen met een mos en algenbestrijding, voorkomt u dat uw dak dichtslibt met mos en algen.

Rietdekkersbedrijf Molenaar is gespecialiseerd in mos- en algenbestrijding op rieten daken